Hoxhë Ardian Sejdiu ‘thumbon’ Presidenten Osmani: Shteti që udhëhiqet nga një grua nuk do të ketë sukses, kjo vlen edhe për Kosovën!

Lajme nga Bota


Hoxhë Ardian Sejdiu ‘thumbon’ Presidenten Osmani: Shteti që udhëhiqet nga një grua nuk do të ketë sukses, kjo vlen edhe për Kosovën!Emisionin më i ndjekur në vend dhe më gjerë Kojshia Show shquhet pë mysafirët e qëlluar e të dalluar që i fton çdo javë.


Kështu Hoxhê Ardian Sejdiu si i ftuar i kësaj jave, ka lëshuar një deklarat të çuditshme lidhur me Presidenten e Vendit Vjosa Osmani.
Sipas Hoxhë Ardian Sejdiu, i cili bazohet në Hadithe të Pejgamberit a.s, thotë se: Shteti qê udhëhiqet nga femrat, nuk do të ketë sukses, kêshtu do i ndodh edhe Kosovës tha ai.


Ndiqeni minuten e 1:05 te emisionit për ta parë.
Shiko videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published.