Histori pr ekëse/ Djemtë f alenderojnë nënën e tyre që j etuan bashkë në je timore: O ma sa mirë që s’na le….

Lajme nga Bota


Programi “Dua të të bëj të lu mtur” mbrëmjen e djeshme solli në ekranet tona një ndër historitë më p rekëse, por gjithashtu dhe një nga më fr ymëzueset.

Kjo ishte h istoria e një nëne të fortë, h istoria e Drandes që pavarësisht çdo p engese nuk i bra ktisi k urrë dy djemtë e saj

“Mami të kemi th irrur këtu për të të falenderuar për çdo sakr i ficë që ke bërë për ne, por ajo që d uam të të themi është që të vazhdosh jetën tënde.

Ne e dimë shumë mirë se sa ke vu ajtu r ti, prandaj boll mendove për ne, ne të dy do t’ja dalim, që sot e tutje jeto jetën tënde. Ne do jemi gjithmonë krah teje.” ,- ishte mesazhi pr ekës dy djemve për nënën e tyre, Dranden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *