Hist.oria e tr.ishtë e 60-vjeçares që u s.urprizua nga fëmijët, u bra.ktis dy herë nga babai(Video)

Lajme nga Bota


Ru.brika “Ka një m.esazh për ty”, në Tv Klan solli pasditen e djeshme hist.orinë e vë.shtirë të një gruaje 60-vjeçare. Ishin dy fëmijët e saj, Migena dhe Fatosi që rr.ëfyen në stu.dio gjithë peripecitë dhe vu.ajtjet që nëna e tyre ka kaluar.


Kur nëna e tyre ishte 6 vjeç, babai i saj ar.ratiset në atë kohë jashtë Shqipërisë. Pak kohë më vonë, edhe nëna e saj ndë.rroi jeta dhe 3 vajzat mbetën j.etime. Migena tregon se v.ështirësitë për nënën e saj kanë qenë të mëdha. Por në vitin 1993, nëna e tyre bie në g.jurmët e babait të saj. Ai ishte në Austri dhe një i afërm i tij bën të mundur që ajo të shkojë të takojë babain e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *