HERONJTË E DITËS! Pushuesit në Shëngjin bëhen bashkë, kapen dorë për dore dhe shpëtojnë nga mbytja disa persona

Lajme nga Bota


Një tra gjedi e shumëfishtë është shmangur në plazhin e Shëngjinit, ku disa pushues i kanë ardhur në ndihmë disa personave që po mbyteshin. Siç shihet edhe nga pamjet ekskluzive të mbërritura në redaksinë tonë dallgët kanë qenë të forta për shkak të përkeqësimit të motit ditën e sotme.

Të gjithë pushuesit kanë vepruar në grup pa humbur kohë dhe janë kapur dorë për dore me qëllim që të lehtësonin punën për shpëtimin e personave që rrezikuan të mbyteshin.


Veprimi i tyre është me të vërtetë për t’u marrë shembull dhe përcjell një mesazh pozitv dhe të bukur humanizmi, hape pamjen e plotë më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *