Hashim Thaçi feston datëlindjen sot larg familjes dhe në qelinë në Hagë, ja sa vjeç u bë

Lajme nga Bota

Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi sot mbush 53 vjet. Për dallim nga vitet e kaluara kur ai festonte pranë familjes, kjo datëlindje Thaçin e gjen në Hagë ku po a kuz ohet për kr ime lu fte nga Gjy kata Speciale.

Hashim Thaçi, i lindur më 24 prill 1968, është presidenti i pestë i Republikës së Kosovës. Ai ishte kryeministri i parë i Kosovës së pavarur, Ministër i Jashtëm dhe Zëvendëskryeministër në kabinetin e kryesuar nga Isa Mustafa, i cili mori detyrën më 12 dhjetor 2014.

Thaçi ishte gjithashtu kreu i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK). Ai u ngrit në rend të parë si kreu politik i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *