Hàrrojeni ‘Hyrremin’, Marina trànsfòrmòhet në një sulltaneshë (FOTO)

Lajme nga Bota


Marina Vjollca këtë sezon të “Klanifornias” ka ékspériméntuar shpesh me ‘look’-un e saj, duke ardhur herë me flokë të zeza, e herë brune, herë më bàlluke e herë me flokë të shkùrtëra.


Megjithatë, duhet théksuar fakti se në të gjitha rastet ka pérdòrur parùke, pasi publíku e do bjonde me flokë të gjata e ajo s’ka sesi të héqë dorë nga look-u që e pérsonifíkon.

Këtë sezon Marina na ka treguar edhe aftésitë e saj si aktore duke màrrë pjesë hera-herë në role të ndryshme që i besohen në emision.

Një rol duket se qenka rézérvuar për të edhe për puntàtën e ràdhës, ku bukuroshja e ekraneve shqiptare do na vijë ne rolin e Hyrremit.

Ajo ka shpërndàrë disa foto në rrjetet sociale ku shíhet se është trànsfòrmuar kòmplet dhe duket thjesht një YLL.

Në mbíshkrímin e véndosur krah fotos ajo ka bërë me dije se trùpa e spéktàklit do sjellë telenovelën që bëri namin “Sulejmani i Madhërishëm”.

Për ata që nuk janë të dhénë pas serialeve turke Sulejmani i Madhërishëm është një télenovelë historike.

Ajo u trànsmétua fillimisht në Show TV dhe pastaj u trànsférua në STAR TV në sezonin e tij të dytë.

Seriali është i bazuar në jetën e Süleyman I (i njohur edhe si Sulejmani i Madhërishëm), dhe Hyrrem, vajza skllàve që u bë mbretëresha e tij.

Këtë herë “Klanifornia” nuk vjen të shtunën, por të enjten më 31 dhjetor, ku prítet të dhùrojë spéktakél dhe të qeshura pafùnd.

Sakaq, për herë të parë nga nisja e këtij sezoni televiziv, dy motrat Vjollca nuk do jenë përbàllë njëra-tjetrës.

Kjo pasi “Shiko kush luan” do trànsmétohet të premtën më 1 janar dhe asnjéra préj tyre nuk do vijë në ekran të shtunën, siç jemi mësuar tashmë préj disa sézonésh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *