Harrojeni Andin, vëllau i tij është një bukurosh i vërtetë

Lajme nga Bota


Harrojeni Andin, vëllau i tij është një bukurosh i vërtetë. Vajzat po zihen për Andin në ”Për’puthen”, por nuk keni parë vëllanë e tij sa i bukur është


Andi është kthyer në një nga djemtë më të pëlqyer të “Përputhen”, si nga vajzat brenda emisionit, edhe jashtë.

Bukuroshi nga Peja ka marrë një vëmendje të madhe, por prisni se nuk keni parë akoma vëllain e tij.

Vëllai i Andit quhet Artan dhe konkurrenti ka postuar një video me të. Të dy vëllezërit janë simpatikë dhe ngjajnë shumë, sikur të ishin binjakë.

Ku i dihet, ndoshta në të ardhmen shohim edhe Artanin pjesë të “Përputhen”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *