Harley-Davidson publikisht zbulon biçikletat e tyre elektrike

Teknologji

Harley-Davidson janë të njohur për motoçikletat e tyre premium.

Siç duket, ata gjithashtu duan të futen në tregun e biçikletave elektrike.

Ata zbuluan publikisht biçikletat e tyre elektrike në auto-show ‘Motor EICMA 2019’, siç vërehet nga Eelectrek.co.

Kishte tre variante të biçikletave elektrike të ekspozuara dhe të gjitha ishin mjaft interesante. Mund të shihni imazhet në vijim, të marra nga Electrek në postimin e tyre. Sidoqoftë, vlen të përmendet se biçikletat e paraqitura në këtë ngjarje ishin modelet prototip.

Pra, modelet e prodhimit mund të duken ndryshe nga këto.

Specifikat themelore përfshijnë frena hidraulike të diskut, dritën LED, një njësi baterie të lëvizshme dhe një transmetim automatik të ndërrimit të shpejtësive. Ende nuk ka asnjë informacion zyrtar se sa do t’ju kushtojnë biçikletat dhe as për detajet e kapacitetit të baterisë. /

Leave a Reply

Your email address will not be published.