Hapja e Kufijve/ Zvicra jep Lajmin e mirë për Këto Vende të Ballkanit

Lajme nga Bota


Se fundmi eshte perditesuar lista e vendeve me rrezikshmeri te larte per shtetin e Zvicres dhe kjo hyn ne fuqi ne oren 00:00 te Dates 14 dhejtor 2020.

Prandaj duke nisur qe nga kjo date te gjithe qytetaret nga Kosova dhe Zvicra tashme do te jene te qete te levizin lirshem drejt vendeve perkatese.

Mirepo ende nga vendet e Ballkanit, jane ne liste te zeze te vendeve me potencial rrezik edhe Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, Serbia dhe Kroacia.

Ndersa per Zvicren shtete te tjera me potencial rreziku jane edhe Andorra, Gjeorgjia, Jordania, Luksemburgu, Polonia, Portugalia, Sllovenia, San Marino, Shtetet e Bashkuara, dhe disa Zona të Austrisë, Italisë dhe Francës.

Por Zvicra ka edhe karantinen ende ne fuqi ku edhe testi negativ nuk e heq dot izolimin per qytetare nga vende te caktuara qe pas dates 14 do te perditesohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *