Halil Kastrati me emision televiziv, qëllim humanitar, “E premtja me Halilin”!

Lajme nga Bota


Halil Kastrati me emision televiziv, qëllim humanitar, “E premtja me Halilin”!


Halil Kastrati drejtues i Shoqatës Humanitare “Jetimat e Ballkanit” ka paralajmruar për një emision të ri televiziv, që ka të bëjë direkt me punën e tij, humanizmin, ai thotë se emisioni ka qëllim për të treguar unitetin e shqiptarëve në humanizëm, të qenurit sa më afer nevojtarëve dhe bamirëseve.
Edicioni special, e premte 25 dhjetor nga ora 20:45

Kastrati premton shume emocione, befasi e surpriza ne kete emision.
Ju rikujtojme se në javën e parë të janarit fillon emisioni “E Premtja me Halilin”

Bamirës Zoti kurrë mos ju humbtë, citon në fund Kastrati./ligjeruesi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *