Halil Kastrati ja kthen më në fund buzëqeshjen nënës nga Peja

Lajme nga Bota


Halil Kastrati ja kthen më në fund buzëqeshjen nënës nga Peja.
Rasti i Pranverës nga Peja, u bë mjaftë mediatik.


Nëna e re nga Peja, tregoj publikisht jetën e saj të vështirë e tejet sfiduese, shkruan Kosovarja.
Me të dëgjuar rastin, hoxha dhe bamirësi Halil Kastrati ka reaguar, duke i bërë zgjidhje Pranverës dhe fëmijëve të saj, të cilët ishin të pastrehë.


Siç mund të shihet nga kjo foto, nënës së sprovuar nga jeta, më në fund i është kthyer buzëqeshja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *