Habit nëna e re, ia bën vajzës thonjtë e gjatë dhe ia lyen: Dua të jetë e bukur që tani që është bebe

Lajme nga Bota


Habit nëna e re, ia bën vajzës thonjtë e gjatë dhe ia lyen: Dua të jetë e bukur që tani që është bebe. Një nënë e re është kr iti kuar pasi ia ka lyer thonjtë e së bijës si dhe i vuri tipsa mjaft të gjatë.

Gruaja postoi disa foto në Facebook ku i bënte thirrje nënave të reja që të linin orar pasi do ua bënte ajo thonjtë e gjatë fëmijëve të tyre.

Shumë gra kanë thënë se kjo është një gjë an ormale.

Të katër fotot tregojnë vajzën e vogël të veshur me thonj të rr emë në secilin nga gishtat e saj të vegjël në tre stile të ndryshme manikyrësh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *