H umb mikun e tij më të shtr enjtë, Edi Rama bën dedikimin që do t’ju pë rlotë

Lajme nga Bota


Pak mo mente më parë kyrministri i vendit, Edi Rama ka bërë një p ostim ndryshe nga të tjerat në pro filin e tij të F acebook-ut. Ai ka njoftuar h umbjen e parakoshme të mikut të tij të shtr enjtë, Arben Fagu.


Ai ishte një trajner mëse i t alentuar dhe një ndër le gjendat e futbollit. Vitet e fundit ai ka qenë trajneri i Partizanit. Ja fjalët e ndj era të Ramës:

Me ikjen e Ben Fagut është zbra zur mesi i fushës së kujtimeve të kohës kur ai stërviste dhe drejtonte skuadrën tonë nga stoli, ku kishte zënë vendin e l egjendarit të Dinamos e të Kombëtares kuqezi të basketbollit, profesorit Feti Borova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *