H umb jetën nga k oronavirusi 28-vjeçari shqiptar, ta prekin sh pirtin me dedikimet: Ishte i fejuar, kishte…

Lajme nga Bota


Bëhet fjalë për arkitektin Geri Lika dhe lajmin e kanë dhënë miqtë dhe të afërmit e tij në rrjetet sociale. Mësohet se i riu ishte i fejuar dhe la pas familjen, të dashurën dhe shumë ëndrra në mes.


“Nuk kam fjale të përshkruaj tron ditjen që na ka shk aktuar h umbja e tij neve që e njihnim prej nje viti dhe vetëm mund t’a marrim me mend dhi mbjen shkatër ruese për Olen e tij, nënën, babain, motrën e gjithë të afermit e tij”, shkruan mes të tjerash në postimin e saj Elida Mitro, e cila tregon se sa e nergjik për jetën ishte i ndjeri. Ca fjalë z emre e lamtumire për Geri Lika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.