H istori që ta pr ek z emrën! Vajza i dha shp irt 16 vjeçe, nëna qan kur e tregon: I çova lule atij ku e futa po i kanë marrë, edhe varsen..

Lajme nga Bota


Një nënë 50 vjeçe gjermane ka një histori aq të h idhur dhe rr ëqethëse. Ajo e h umbi vajzën e saj kur ishte 16 vjeçe. Ina Gandor e mbushi va rrin e vajzës së saj plot lule, por ajo thotë se nuk mundet ta besojë se si i kanë prishur të gjitha dhe i kanë marrë.


Po ashtu, asaj i kanë marrë nga va rri i vajzës edhe një varese ari që ajo i kishte lënë. Gruaja thotë se nuk e kupton se si mund të jenë njerëzit aq të pa shpirt sa të bëjnë një gjë të tillë. Këtë histori të h idhur e ka sjellë ”Bild” dhe gruaja e ka treguar me lot në sy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *