Gruaja shkon për ta shitur unazën, veprimi i shitësit ka mahnitur botën (VIDEO)

Lajme nga Bota

Një grua në Dallas hyri në një dyqan bizhuterish për ta shitur unazën e saj. Kjo unazë ishte dhuratë me vlerë të madhe nga e ëma e saj, por gruas i duheshin para për të mbyllur hargjimet e muajit.

Ajo i kërkon shitësit ta vlerësoj unazën dhe derisa ai e pyet se për çfarë arsye po e shet atë unazë. Gruaja i tregon arsyen bashkë me faktin se unaza ishte dhuratë nga nëna e saj. Djaloshi që ishte me prejardhje nga Siria e vlerëson unazën dhe i jepë gruas paratë bashkë me unazen pasi që ishte dhuratë nga e ëma. Shitësi që ka mahnitur botën dëgjohet duke i thënë se nëse ajo ka nevojë për para përsëri le të vijë prap “t’ia shesë”, unazën atij. Ja video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *