Gruaja rrit e vetmet fëmijët, Zoti i plotëson dëshirën: Pas 5 vitesh u ndryshon jeta sa hap e mbyll sytë…

Lajme nga Bota

Vajzat i përb uzin në shkollë dhe ato vijnë në shtëpi duke q arë”, kjo ka qenë deklarata e Enerietës në “Më thuaj një dëshirë”, një nënë që pas di vorcit me bashkëshortin rrit e vetme dy vajzat e saj, në një banesë me kushte vërtet të mjeru eshme.

Dëshira e 8-vjeçares Ajsel, ishte që të kishte një kuzhinë me lavaman që t’i lante enët bashkë me të ëmën, e cila prej 5 vitesh l ufton me sk amjen dhe mj erimin për të rritur vajzat.

Një histori e dh imbshme, që në episodin e sotëm të “Më thuaj një dëshirë” ka pasur një fund të lumtur. Moderatorja Fjoralba Ponari e ka surprizuar familjen, pasi i ka dhënë çelësat e një shtëpie të re, ku ato do të strehohen derisa të gjendet një zgjidhje përfundimtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *