GRUAJA NDAN FOTON E FEJESËS NË RRJETET SOCIALE/ E TALLIN SE NUK KA KUSHTUAR UNAZA SHUMË PARA: I FEJUARI IM KA PUNUAR SHUMË PËR ATË UNAZË, MUA MË PËLQEN SHUMË

Lajme nga Bota

Një grua ka postuar foton e unazës që i dhuroi i fejuari pasi e propozoi për martesë, dhe komentuesit e kanë ma sakruar në me tall he pa fund.

Nusja e ardhshme shpjegoi që ajo është një prej grave të shumta që po i largohen traditës me unaza tepër të sh
trenjta, dhe që preferojnë që ato para t’i shpenzojnë më mirë me udhëtime, por kjo nuk i ndaloi komentet.


Një nga komentueset i thoshte “h iqe mbajtësen e çelësave nga gishti dhe na trego unazën e vërtetë”.


“Është aq mje rane sa më tris hton ta shoh”, shkruante një komentues. Të tjerë i thoshin të mos lodhej fare ta mban te.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *