Gruaja me l.ot në sy i lutet burrit që q.an tek Ardit Gjebrea: Nuk të kam tr.adhtuar, por ndodhi ajo qe

Lajme nga Bota


Matilda ishte e ftuar sot në r.ubrikën “Ka një mesazh për ty”. 29-vjeçarja, nënë e 2 fëmijëve tregoi se th.ashethemet që fshati ka bërë për të i janë kthyer në m.akth dhe ba.shkëshorti i saj ka hu.mbur besimin tek ajo.


“Jam ma.rtuar 16 vjeçe me shk.uesi, me Ilian kemi shkuar shumë mirë, çift me h.armoni, na kishin z.ili. E kam thirrur bashk.ëshortin sepse ka ndryshuar shumë dhe shkak janë bërë th.ashethemet. Para 2 muajsh unë nuk nd.ihesha mirë, isha paqejf dhe më morën prindërit e mi bashkë me femijet.Na ndodhi edhe nje p.ermbytje dhe e kishim shtepine ne uje. Pas 6 ditesh merr ne telefon burri dhe thote qe kishte degjuar fjale. Sikur une bashkejetoja me nje person nga fshati dhe kisha krijuar m.artese te dyte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *