Gruaja i iku e lNATOSUR nga shtëpia dhe i Ia 2 FËMlJËT. Pas 48 orësh asaj i erdhi një Ietër

Lajme nga Bota


Një baba i ri vjen në shtëpi pas një dite të lod hshme në punë, dëshira e tij e vetme ishte të kalonte darkën në paqe dhe të mos duhej të përfs hihej në menaxhimin e fëmijëve, te kat e tyre apo punët e tjera shtëpiake.


Por atë mbrëmje, edhe gruaja e tij ishte e rr as kapitur dhe nuk mund ta toleronte qëndrimin e tij, prandaj vendosi ta linte vetëm në shtëpi me fëmijët.E gjithë bota e këtij burri u she mb nën këmbët e tij, këtu është se si veproi ky baba

“Gruaja ime e d ashur,Pak ditë më parë patëm një diskutim shumë të dhu nshëm. U ktheva në shtëpi nga puna, isha shumë i lo dhur, shikoja orën time dhe ishte vetëm ora 20:00, vetëm dëshiroja të ulesha në divan dhe të shikoja ndeshjen e futbollit.

Të v ështrova dhe vura re se edhe ti ishte shumë e lo dhur.Fëmijët po zih eshin dhe i vogli nuk ndalonte së q ari, ndërkohë që përpiqeshit ta vinit në gjumë. Po unë? E vetmja gjë që unë bëra ishte të rrisja volumin e zërit të televizorit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *