Gruaja e Sunaj Saraçit kaq e bukur po duket

Lajme nga Bota


Gruaja e Sunaj Saraçit kaq e bukur po duket

Kaq bukur po duket gruaja e Sunaj Saraçit.

A ju kujtohet Vera Oruçaj, dikur spikere lajmesh dhe këngëtare? Edhe sot është prezente në muzikë.


Vera, është bashkëshortja e këngëtarit Sunaj Saraçi dhe nëna e një prej zërave dhe artistëve më modern të gjeneratës së re, Seven Saraçi, shkruan Kosovarja.

Familja e artistëve prej shumë vitesh jetojnë në SHBA ku edhe kanë shumë mbrëmje muzikore, dasma e ahengje.

Vera, po duket mjaftë mirë dhe në formë. Stili i saj tashmë është dukshëm më modern dhe rinor, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *