Gruaja e Sheptimit zgjedh një veshje interesante

Lajme nga Bota


Gruaja e Sheptimit zgjedh një veshje interesante
Shpetim Desku është një ndër aktorët më të dalluar në këtë profesion.

Ai duke qenë tejet aktiv në karrierë, nuk lë anash as familjen duke ndarë momente të shumta, shkruan “Kosovarja”.
Gjithmonë, vëmendje merr gruaja e tij duke shkëlqyer me stilin që përdorë në shumë aspekte.

Sidomos, këtë herë me përzgjedhjen që ka bërë ajo duket mahnitëse dhe një femër e dalluar.
Theksojmë, çifti janë prindër të dy fëmijëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *