Gruaja e Qumilit e tepron me ekspozimin e saj

Lajme nga Bota


Për vite me radhë në skenë, ku ka dhuruar perfomanca të panumërta dhe shumë role të cilat janë bërë të kërkuara më shumë për publikun.

Për askënd tjetër nuk po flasim përveç për humoristin e njohur Sevdai Radogoshin apo ndryshe i njohur me emrin Qumili.

Ai ka një shtrirje të gjatë të karrierës dhe mjafton të përmendet emri i tij, ku pastaj na kujtohen të gjitha batutat, të qeshurat e humoret e dalluara që ka ditur ti sjellë në skenën tonë.

Qumilin nuk e ka veçuar vetëm pjesa e profesionit të tij, por edhe ajo private, ku po të flasim për të ka çfarë të shkruhet e të thuhet.

Ai gëzon një familje shumë të shëndoshë, por mbi të gjitha një grua shumë të bukur, sharmante dhe të pashme.

Çiftin pothuajse e kemi në çdo kohë pranë njëri tjetrit, ku dalin, shëtisin, shkojnë në pushime e kalojnë kohë të mrekullueshme.

E, natën e kaluar ata ishin të ftuar në një dasëm, që ishin rregulluar e përkujdesur për çdo detaj të pamjes dhe veshjes së tyre.

Por, përderisa gjithçka shkonte mirë me paraqitjen e tyre, doli diçka tjetër që bëri më së shumti përshtypje, e që ishte ekspozimi i gruas së Qumilit të cilnë nuk ishin mësauar ta shohim kurrë kështu./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *