Gruaja e Medës i ka disa fjalë për vjehrrin e saj sot

Lajme nga Bota


Lulja i ka disa fjalë për vjehrrin e saj sot.Lulja e Medes po del të jetë edhe një re mjaft e respektuar.

Me rastin e ditëlindjes se vjehrrit të saj ajo nuk ka hezituar të ndajë një imazh me të e sipër ti hedhë ca fjalë të bukura, shkruan Kosovarja

“Shume urime per ty vjeherr i dashur, inshall i gezon me shendet”, ka uruar Lulja babain e bashkëshortit.Ndryshe, Lulja dhe Meda janë prindër të katër fëmijëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *