GRUAJA E LYRICAL SON KA NJË STIL TEJET UNIK

Lajme nga Bota


GRUAJA E LYRICAL SON KA NJË STIL TEJET UNIK

Gresa Krasniqi tashmë është një fytyrë e njohur në mediat rozë.
Ajo dhe Lyrcial Son ndajnë shumë herë momente të ndryshme me familjen, duke shfaqur lumturinë që përjetojnë së bashku.

Pasi që ka një përkushtim të madh tek vetja, në shumë aspekte ajo kalon në lajm me stilin e veçantë që ka.

Sidomos, në këto imazhe me veshjen që ka bërë ajo duket tejet unike dhe më ndryshe se femrat e tjera.
Theksojmë, dyshja janë prindër të dy vajzave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *