Gruaja e Lyrical Son dhe Sara e Ledrit janë ngjitur për njëra tjetrën

Lajme nga Bota

Të dyja janë mjaftë të njohura nga publiku shqiptar.
Duke qenë partnerët e tyre miq prej shumë vitesh, rrugën e tyre po e vazhdojnë edhe Sara e Gresa, shkruan “K os o va rj a”.

Ato kanë një raport të shkëlqyeshëm , duke kaluar kohë të bukura së bashku.
Ishte Gresa ajo e cila e zbuloj këtë miqësi që ka prej kohësh me blogeren e famshme.

Duke u ngjitur afër njëra tjetrës, ato po duket perfekte nën shoqërinë e njëra tjetrës./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *