Gruaja e “Hamdisë” me buzëqeshjen më të bukur që keni parë

Lajme nga Bota


Gruaja e “Hamdisë” me buzëqeshjen më të bukur që keni parë. Aktori Dardan Gashi, ka marrë pjesë në shumë projekte interesante, ndër tjerash edhe në kampanja publicitare, shkruan “Kosovarja”.


Megjjthatë, Gashin e afirmoj seriali “Çka ka shpija”, ku ai luan rolin e “Hamdisë”, djalit naiv, të martuar me “Pajtesen”, e që krijojnë çiftin ikonik të serialit.

Në jetën reale, Dardani është ndryshe, dukshëm më serioz dhe ka një familje të konsoliduar. Si aktori, ashtu edhe bashkëshortja e tij janë fetar, ndërkaq e shoqja është e mbuluar me shami dhe ka një buzëqeshje briliante, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *