Gruaja Dëgjon Tinguj Të Çuditshëm Nën Këmbët E Saj – Zjarrfikësit Thyejnë Trotuarin Dhe Gjejnë Të Vërtetën Shokuese!

Lajme nga Bota


Gina Kaiser është nga Boveney Lock në Dorney, Buckinghamshire. Ajo u shkatërrua kur mashkulli i saj i dashur, Lulu, papritmas u zhduk dhe nuk u gjet askund.Ajo vazhdoi kërkimin e saj kur dëgjoi nje lehje qeni qe vinte nga këmbët e saj.Lulu ishte bllokuar nën tokë!

Më në fund, ekipi i zjarrfikësve erdhi per ndihmë.Një ekip prej pesë vetash përdori gërmuesit, prerjen e pajisjeve, kone dhe lopatat për të gërmuar një vrimë të gjerë duke arritur në një tub që ishte më shumë se 8 metra nën tokë.Njëri prej tyre e çmontoi tubin para se të hynte vete në hapësirën e ngushtë.


Pas një operacioni gjashtë orësh, ata gjetën qenin e humbur.Ata e ngritën Luluun dhe ia dorëzuan Ginës. Ajo nuk kishte asnjë ide se si Lulu ishte mbërthyer brenda tubit , por ajo ishte aq e lumtur që kafsha e saj ishte ende gjallë dhe e padëmtuar, madje edhe pas pesë ditesh të tëra.“Shërbimi i zjarrfikesve ka qenë i shkëlqyeshëm, tregon se ekzistojne me te vertete njerez te mire,” tha Gina në një intervistë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *