Grua Që Mendon Për Popullin/ Zonja Më E Fo Rtë E Europës Jeton Në Shtëpi Me Qira Edhe Pse Ka Ndikim Shumë..

Lajme nga Bota

Grua që mendon për popullin/ Zonja më e fo rtë e Europës jeton në shtëpi me qira edhe pse ka ndikim shumë..


Gruaja më e fu qishme në botë nuk është e dhënë pas luksit dhe markave të shtrenjta. Bëhet fjalë për kancelaren gjermane Angela Merkel, e cila jo rrallëherë është vënë në fokus të mediave për shkak të jetës modeste që bën.

Merkel, përk undër të ardhurave nga pozita e rëndësishme që mban në shtetin gjerman, jeton në një banesë me qira në Berlin.
Ajo bashkë me burrin e saj prof. Dr. Joachim Sauer, jeton në një banesë në katin e 4-të në Am Kupfergraben 6, në “Muzeun e Ishullit”, në një hapësirë prej vetëm 80 metrash katrorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *