Greta Koçi pëson ndryshim dràstik! Tashmë duket si…(FOTO)

Lajme nga Bota


Pak kohë më parë mediat zbùluan se Greta Koçi ishte làrguar nga Shqipëria.


Thuhej se këngëtarja ishte zhvéndosur në Austri dhe këtë gjë e tregonin vetë postimet e saj në Instagram.

Prej muajit tetor vëmë re se fotot e postuara prej saj në këtë rrjet social janë të shoqëruara me vendndodhjen “Vienna, Austria”.https://www.photojoiner.net/image/CIucmslo

Në fakt shpërngùljen e konfirmoi edhe vetë Greta gjatë një komunikimi me ndjékësit e saj në Instagram.

Ndërkohë fansat kanë vénë re edhe një ndrýshim tjetër tek Greta. Siç duket këngëtarja ka hùmbur disa kilogramë në peshë dhe kjo gjë ju ka rénë në sy ndjékësve të saj.

Së fundmi këngëtarja ka zhvílluar një íntervístë vírtuale me ndjékësit, që i kanë kërkuar sékretin e dobésimit të saj.https://www.photojoiner.net/image/xLs0nyul

Këngëtarja ka treguar se ka ngrénë nga pak dhe gjëra të shéndetshme e të névojshme.

Gjithashtu ajo ka zbùluar se prej një jave është bërë vegane dhe ka filluar të ndjékë këtë lloj díete, që do të thotë se nuk konsùmon produktet e mishit dhe as nënproduktet e tyre.

“Duke mos ngrénë ose më saktë duke ngrénë pak dhe gjërat e duhura. Në fakt jam bërë vegane prej një jave dhe nuk ka gjë më të mirë për shëndetin, por sigurisht dhe për linjat e trupit”, ka treguar Greta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *