Greqia Merr Vendimin Për Kufirin/ Ja Si Mund Të Udhëtojnë Shqiptarët Drejt Shtetit Helen.

Lajme nga Bota


Autoriteti Helenik i Aviacionit Civil zgjati një seri kufizimesh të NOTAMS, duke përfshirë pezullimin e shërbimeve midis Greqisë dhe Turqisë dhe midis Greqisë dhe Katalonjës në Spanjë deri në 25-Tetor-2020.


I gjithë tra fiku për / nga Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut do të trajtohet vetëm në Aeroportin Ndërkombëtar të Athinës, ndërsa pasagjerët që udhëtojnë për në Greqi nga Bullgaria, Rumania, Hungaria, Polonia, Republika Çeke, Emiratet e Bashkuara Arabe, Malta, Belgjika, Spanja, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut do të kërkojnë një testi negativ i COVID-19 jo më i vjetër se 72 orë.

Ndalimet do të qëndrojnë për të gjithë shtetasit e vendeve të tjera jo-BE deri në 25 tetor-2020 me përjashtim të Australisë, Kanadasë, Gjeorgjisë, Japonisë, Zelandës së Re, Ruandës, Koresë së Jugut, Tajlandës, Tunizisë, Uruguait dhe Emiratet e Bashkuara Arabe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *