Goldi me nuse e qesin djalin në shëtitje, por vëmendje merr diçka tjetër

Lajme nga Bota


Goldi me nuse e qesin djalin në shëtitje, por vëmendje merr diçka tjetër. Gold AG ndan pamjet e ëmbla të gruas dhe djalit.


Ermira dhe Gold AG kanë ndarë pamje të djalit në rrjete sociale.

Çifti i njohur në muajin nëntor u bekuan me një djalë, që e pagëzuan me emrin Gueril, shkruan l ajmi.net.

Ky emër edhe u diskutua gjatë dhe më pas reperi u detyrua të shpjegonte domethënien e tij, duke thënë se emri Gueril do të thotë luftëtar.

Ata sot kanë vendosur të ndajnë pamje nga dita e tyre në rrjete sociale ku dukeshin mjaft të lumtur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *