Gold AG viziton va rrin e babait: Vetëm Zoti e di sa më ka marrë malli

Lajme nga Bota


Ai ndanë momente të shumta nga jeta e tij personale dhe profesionale.

Së fundi, ka publikuar një imazh te varri i babait të tij teksa ka shkruar se e ka marrë malli tejet shumë.

Theksojmë se, Goldi së fundi ka vizituar Preshevën dhe kjo është hera e dytë e vizitës pas tri vitesh sepse nuk iu ka lejuar të shkonte atje.

“I madhi Zot e di sa më ka marrë malli”, ka shkruar Gold AG në fotografinë e cila paraqet varrin e babait, Xhemaludin Agushi i cili ka ndërruar jetë në vitin 1992.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *