Gold AG: Si mund ta kesh zemrën e mirë, kur atij që të krijoi nuk i përgjigjesh kur të thirr

Lajme nga Bota


Arian Agushi i njohur ndryshe për publikun si Gold AG, është një prej emrave më të komentuar në media për shumë arsye. Emri i tij shpesh lakohet edhe për shkak se bën postime lidhur me fenë. Goldi në fakt i ka të shpeshta postimet e tilla.

Së fundmi e ka publikuar një foto nga xhamia dhe pranë fotos i ka shkruar disa fjalë. “Si mund ta kesh zemrën e mirë, kur Atij që të krijoi nuk i përgjigjesh kur të thirrë ☝🏼”, ka shkruar ai pranë postimit të fotos. Sa i përket jetës private Ariani gjithmonë ka qenë i rezervuar deri në momentin kur me Ermirën e kurorëzoi dashurinë me martesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *