Gold Ag i bën reklamë shtëpisë së tij luksoze

Lajme nga Bota


Reperi i njohur Arian Agushi i njohur me emrin e artit Gold Ag nuk i lë anash aktivitetet në rrjetet sociale.

Duke qenë goxha ‘on’ në publikime, ai shpesh herë ndan momente të bukura familjare, sidomos që nga lindja e djalit Guerilit.

Edhe pse ende nuk kanë vendosur që të publikojnë portretin e tij, me anë të mbishkrimeve të shumta ai dhe Ermira tregojnë se sa të bekuar janë që janë bërë prindër.

E sonte, ndryshe nga herët e tjera duket se ka vendosur që të bëjë një ndryshim duke ndarë një imazh të bukur brenda shtëpisë.

E dekoruar me një kombinim perfekt, ai tregojë se ka shumë shije edhe në këtë aspekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *