GOLD AG E SHYHRETE BEHLULI ZBULOJNË SURPRIZËN

Lajme nga Bota


GOLD AG E SHYHRETE BEHLULI ZBULOJNË SURPRIZËN
Gold Ag dhe Shyhrete Behluli kanë zbuluar surprizën.


Artistët njoft uan se më 24 shtator vjen dueti i tyre me titull ‘Ah Kosovë’.
Sipas titullit të këngës ata i këndojnë gurbetit dhe e sjellin me videoklip emocionues.

Goldi dhe Shyhretja kanë bashkëpunuar edhe më parë duke korrur sukses të madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.