Gjyste Vulaj një kuzhiniere e zonja, gatuan pite

Lajme nga Bota

Gjyste Vulaj një kuzhiniere e zonja, gatuan pite


A dini ju të gatuani këso pite si të Gjyste Vulajt?

Këngëtarja Gjyste Vulaj shpesh herë ka treguar edhe aftësitë e saj jo vetëm në këndim por edhe në kuzhinë.

Nuk janë të rralla postimet e këngëtares ku kryesisht i shfaq gatimet e mëngjesit e të mbrëmjes, shkruan Kosovarja.

E dje këngëtarja ka gatuar pite me xhizë, ku me anë të disa fotografive ka treguar edhe metodën e përgatitjes.

Po ju i gatuani në këtë mënyrë apo tjetër?Sidoqoftë, Gjystes i lumshin duartë se fort e shijshme po duket, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *