Gjira kujdeset më shumë për djalin, por ja çfarë bën ai për babain

Lajme nga Bota


Gjira ka postuar një fotografi të bashkëshortit dhe djalit të saj.

Ata të dy shihen dorë për dore duke kaluar kohën baba e bir, shkruan InfoKosova.

Mirëpo duket se Gjirës nuk po i duket e drejtë që ajo kujdeset më shumë për djaline tyre ndërsa ai dëshiron të rrij me babain.

‘Ju bëni gjithë atë punë, dhe në fund gjithcka që ata duan është të qëndrojnë me babain’ shkruan Gjira me shaka duke iu drejtuar nënave./InfoKosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *