Gjeti kuletën me 1.500 dollarë, djali shkon tek i Zoti dhe bën atë që nuk pr itej kurrë

Lajme nga Bota


Në median amerikane “ABC N ews” është p ublikuar një video që ka bërë xhiron e rrjeteve sociale në vetëm pak orë. Në video shihet një adoleshent, i cili bën gjestin që shumë pak të rinj ndoshta do e kishin bërë.


Djali në video gjen një kuletë që mbante në të 1.500 dollarë, përpos dhe shumë d okumenteve tjera dhe ai vepron në mënyrën më të ndershme të mu ndshme.

Përmes d okumenteve, i riu ka gjetur adr esën e banimit të personit që i përkiste kuleta e h umbur dhe ka shkuar në shtëpinë e tij në Kaliforni për t’ia kthyer të Zotit.

Videoja tregon m omentin kur ad oleshenti shkon pranë ka merave të s igurisë dhe tregon kuletën që më pas e vendos para derës së shtëpisë duke u larguar më pas, me një ndërgjegje të pastër mbi të gjitha.

I zoti i shtëpisë dhe i kuletës po ashtu, e ka parë videon dhe ka pr eferuar ta nd ajë me të gjithë këtë veprim fisnik si shembull për t’u nd jekur. Ai gjithashtu ka shpërblyer djalin që shihni në video me 150 dollarë. Epo, bravo djalit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *