GJERMANIA NUK ISHTE ASHTU SIC TE TJERET THONIN : 26-VJECARI SHQIPTAR KA DICKA PER TE THENE PER TE GJITHE QE MENDOJNE TE SHKOJNE NE GJERMANI

Lajme nga Bota


Vitet e fundit nga vendi ynë të rinjtë janë larguar në masë. Ata janë larguar kryesisht drejt Gjermanisë për një jetë më të mirë. Ai tregon se realiteti në Gjermani nuk është aspak ashtu siç e kishte pritur.


I riu ka treguar se punon në ndërtim dhe se qiratë janë shumë të larta. Po ashtu ai tregon se në sytë e gjermanë shumë shqiptarë shikohen si të pavlerë dhe i trajtojnë në mënyrë inferiore. Në Shqipëri, ai thotë se kishte një punë të mirë në zyrë dhe se në Gjermani puna që bën në ndërtim tani është shumë e rëndë. Ai thotë se të rinjtë duhet të largohen nga Shqipëria vetëm nëse kanë gjetur të sigurojnë një vend pune në profilin që kanë studiuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *