Gjermania jep lajmin e mirë për vendin tonë, ja çfarë do të ndodhë në muajin dh jetor

Lajme nga Bota


Ministri gjerman për çështjet evropiane, Michael Roth eshte shprehur se fundmi se po punohet që konferenca e parë për Shqipërinë të mbahet në muajin dh jetor

Në një konferencë për shtyp, ai deklaroi se presidencës kroate i është dërguar një mesazh i qartë për hapjen negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.
“Presidencës kroate ne i dërguam një mesazh të qartë për hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut”, është shprehur ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *