Gjermania: Jep Lajmin, E Mirë Për Shqipërinë,Mësoni Çfarë Do Të Ndodhë, Në Dhjetor..

Lajme nga Bota


Ministri gjerman për çështjet evropiane, Michael Roth eshte shrehur se po punohet që konferenca e parë për Shqipërinë të mbahet në dhj etor. Ndaj gjatë një konference për shtyp, ai d eklaroi se presidencës kroate i është dërguar një mesazh i qartë për hapjen n egociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.


“Presidencës kroate ne i dërguam një mesazh të qartë për hapjen e n egociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut”, është shprehur ai. Kjo qe ai ka then i rrit shpresat vendit tone qe te kemi nje h apje te kufijve edhe me dy vende fqinje sic eshte Kroacia dhe Maqedonia e Veriut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *