Gjermania E Ka Një Lajm Të Madh Për Hapjen E Kufijve Për Vendet E Ballkanit Me Datë.

Lajme nga Bota


Lajme te mira vijne nga nga qeveria gjermane ku pritet se ka marrë një tjetër vendim duke lejuar udhëtimet për shtetasit jo-europianë për shkak të pa ndemisë dhe pritet qe pas 30 sh tatorit te merren masa lehtesuese per ata qe duan te vizitojne gjermanine dhe kjo pritet pas muajit sh tator.


Por cdo gje do te varet nga numri i te i nfektuarve te shteteve megjithese eshte duke u ber nje plan i ri pasi njerezit duan te udhetojne te lirshem. Pritet qe vendet e BE te marrin nje vendim te ri per vendet e ballakanit dhe nje lehtesim per ta qe te udhetojne drejte Evropes u be disa muaj qe ata jane bllokuar per shkak te p andemise.


Parashikohet që pas muajit te tor do të lejohen fluturimet për shqiptarët por KU SHTI do të jetë testi dhe ka rantina e detyrueshme ose varet nga rregullat e reja qe do te ndryshojne perseri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *