GJERMANI/ Merkel Mb Yll Gjermaninë Deri Në J Anar, Ja Vendimi I Ri Atje…

Lajme nga Bota


Merkel mb yll Gjermaninë deri në J anar, ja vendimi i ri atje…

Mbledhia ka zgjatur për rreth 7 orë dhe në fund të saj Merkel doli në një konferencë për shtyp për të bërë një rezyme për çfarë u fol. Merkel u shpreh se që nga kufizimet e nëntorit njerëzit kanë zvogëluar kontaktet e tyre me 40%.

Merkel gjithashtu shtoi se do të merren disa masa të tjera, pasi nuk mund që të lejojë që spitalet të mbushen plotësisht. Merkel u shpreh se që nga kufizimet e nëntorit njerëzit kanë zvogëluar kontaktet e tyre me 40%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.