GJERMANI/ Kancelarja MERKEL Merr Vendimin E Madh Nesër !! Ja Çfarë Duhet Të Dini…

Lajme nga Bota


Qeveria federale gjermane ka arritur një marrëveshje me 16 landet e pavarura për të zgjeruar ka rantinën deri në 31 ja nar.


Sipas gazetës Bild, vendimi final pritet të zyrtarizohet ditën e nesërme nga kancelarja Angela Merkel.

Vendimi është kërkuar me forcë veçanërisht nga disa rajone të rëndësishme si Baviera, Saksonia dhe Turingia.

Që regjistrojnë një rritje domethënëse të rasteve me ko ronavirus, në një vend që tashmë ka kaluar 1 milion e 700 mijë rastet dhe 35 mijë vi ktimat.

Ndërkohë, sipas autoriteteve shëndetësore gjermane, rikthimi i nxënësve në bankat e shkollës cilësohet si një ngjarje që “nuk pa rashikohet në një të ardhme të afërt”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *