Gj Ykata Turke Dë Non “Polat Alemdar” Me 12 Vite B Urg. Arsyeja Eshte …..

Lajme nga Bota


Gj ykata turke dë non “Polat Alemdar” me 12 vite bu’rg-Aktori Necati Sasmaz, i njohur për publikun për rolin e tij si Polat Alemdar në serialin “Lugina e Ujqërve”, është d ënuar me 12 vjet bu rg,

Gjykate turke e ka dën uar atë për përgjimët e ish-gruas së tij në ËhatsApp të cilën ai e mori të paautorizuar, në pr ocedurat e di vorcit.

Duke qenë i divorcuar për një kohë të gjatë, Necati përdori regjistrimet audio për të provuar se gruaja e tij, Nagehan, e kishte tr adhtuar atë.

Por ajo e paditi atë për pirateri dhe postim të gjërave personale. Gj ykata vendosi në favor të saj, pasi shkelja e privatësisë dhe pirateria e rrjeteve sociale, si dhe postimi i inf ormacionit privat, është një kr im i rëndë sipas l igjit turk.Aktori ka të drejtë të apelojë, por sipas mediave turke, ajo ndoshta do të r efuzohet, kështu që ai do të duhet të v uajë 12 vjet bu rg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *