Gëzimja shkëlqen në fejesën e kunatës

Lajme nga Bota


Gëzimja gjithmonë duket bukur, por sa herë që rregullohet si nuse ajo bën dritë.

Duke qenë një person i dalluar ajo në të shumtën e kohës kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Në imazhin e postuar nga fejesa e kunatës shihet që Gëzimja ka shkëlqyer me grimin dhe rregullimin e flokëve.

Po ashtu, ajo ka zgjedhur një fustan të mrekullueshëm.
Shikojeni, sa bukur duke dy kunatat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *