Gëzimja rregullohet në mënyrë të veçantë

Lajme nga Bota


Gëzimja mbetët një person që gjithmonë merr vëmendje me pozat e saj.

Në shumë momente ajo kalon në lajm, duke shfaqur shumë herë anët pozitive që ka, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që ka një përkushtim të madh tek vetja, në çdo imazh duket bukur dhe e dalluar nga femrat e tjera.

Me një rregullim perfekt, shikojeni se si duket nusja e Remzies këtë herë.

Ju pëlqen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *