GËZIMJA POSTON FOTON MË TË BUKUR ME VAJZËN E BASHKËSHORTIN

Lajme nga Bota


Reja e Remzie Osmanit postoi foton më të bukur familjare.

Bashkë me vajzën e bashkëshortin ata po duken familje mjaft e lumtur dhe e bukur.
Sigurisht Gëzimja poston shpesh foto të tilla ku nuk i përjashton as kunatën e vjehrrit.

Fotot e saj padyshim pëlqehen në masë të madhe andaj edhe ajo sigurohet që ti mbaj me foto të freskëta përcjellësit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *