Gëzimja ndreqet e rregullohet si nuse

Lajme nga Bota


Reja e Remzies tashmë është një emër i njohur në mediat rozë.

Duke qenë e njohur për pulbikun, pothuajse në çdo imazh ajo kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Në imazhin e fundit, me një rregullim perfekt Gëzimja shihet që është bërë taman nuse.

Këtë e dëshmon imazhin që ka shpërndarë së fundmi, duke reklamuar më shumë flokët e saj.

Theksojmë, ajo dhe Hamza muaj më parë janë bërë prindër për herë të parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *